O singură medie de 10 la Bac obţinută în judeţul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” au reconfirmat că instituţia de învăţământ unde au terminat liceul este cea mai bună din judeţ, ocupând şapte din primele 10 poziţii în ordinea mediilor de la bacalaureat.

Emoţiile absolvenţilor de clasa a XII-a care au susţinut Bacalaureatul s-au încheiat. În această dimineaţă au fost afişate rezultatele celor trei probe şi implicit media finală obţinută de aceştia. Pentru a fi consideraţi admişi, elevii au avut nevoie să nu obţină medii mai mici de 5 la nici o probă şi media finală să fie peste 6.

În judeţul Satu Mare o singură persoană a reuşit să obţină 10 pe linie la toate cele trei probe. Iris Roatiş de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu este singura elevă care a obţinut media 10 în urma rezultatelor la bacalaureat, înainte de contestaţii.

Topul celor mai bune 10 medii este dominat de către elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu, şapte dintre primii 10 elevi de pe judeţ fiind eminescieni, ceilalţi fiind de la Liceul Teoretic Negreşti, Colegiul Naţional Doamna Stanca şi Liceul Teoretic Carei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite