FOTO VIDEO Diplomă de excelenţă pentru Charles Lloyd la Gărâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele Ilie Iova i-a înmaânat diploma lui C Lloyd FOTO facebook.com/GaranaJazzFest
Vicepreşedintele Ilie Iova i-a înmaânat diploma lui C Lloyd FOTO facebook.com/GaranaJazzFest

Consiliul Judetean Caras Severin a oferit diploma de excelenta lui Charles Lloyd, pe scena Festivalului de Jazz din Poiana Lupului.

Debut cu dreptul pentru ediţia a şaptesperezecea a Festivalului de Jazz din Poiana Lupului, prefaţat de „botezul“ adus de furtuna puternică anunţată de meteorologi. „Anul acesta am avut nume mari la Gărâna şi vom continua să avem nume mari la Gărâna pentru că, încercând să vă fur întrebarea următoare, da Festivalul de Jazz va continua şi anii următori“ a declarat organizatorul evenimentului, Marius Giura. Chiar dacă Primăria Timişoara s-a retras din finanţarea Festivalului de Jazz de la Gărâna, Consiliile Judeţene din Caraş-Severin şi Timiş au rămas alături de organizatori. Tocmai pentru a marca această alăturare, în deschiderea Festivalului vicepreşedintele Ilie Iova i-a înmânat celebrului Charles Lloyd o „diplomă de excelenţă“ venită din partea Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Zeci de comercianţi s-au întrecut să atragă turiştii ajunşi în Poiana Lupului fie cu porumb fiert ori copt, gulaş, clătite ori alte bunătăţi, dar şi cu elemente hand made, amintiri şi chiar cu un schnaps bun! Ploaia nu i-a speriat de loc pe participanţi, care s-au încăpăţânat să îndure orice şi oricât pentru o porţie foarte mare de jazz de calitate.

Dar, cum concertele sunt spre sfârşitul zilei, iubitorii de cultură pot să participe şi la alte evenimente culturale în zonă. Azi are loc un recital Cătălin Milea, de la ora 15 la Arthaus Gărâna.

De asemenea există şi o expoziţie de fotografie semnată de Carmen Keilhofer: „Primul Festival de Jazz - Gîrâna 1997“, expoziţie ce poate fi admirată la Hanul „La Răscruce“. Iar la Arthaus Wolfsberg Elisabeth Lili Ochsenfeld a organizat o expoziţie de artă vizuală denumită generic „Happy Birthday Mister Charles Lloyd“.

Pe aceiaşi temă: 

FOTO Muzică deşteaptă şi natură în stare pură, în Munţii Semenicului: „Gărâna fără ploaie e ca ciobanul fără oaie”

VIDEO Americanii Charles Lloyd şi Bill Frisell deschid Festivalul de Jazz de la Gărâna

Festivalul de Jazz de la Gărâna ameninţat de atenţionările de vreme severă

Iubitorii de muzică bună sunt aşteptaţi în Munţii Banatului, la Festivalul de Jazz de la Gărâna

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite