FOTO VIDEO A adormit la volan şi a căzut într-o râpă de 30 m

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A adormit la volan şi a căzut într-o râpă de 30 m
A adormit la volan şi a căzut într-o râpă de 30 m

Accident tragic astăzi la ieşirea din Reşiţa spre Oraviţa: un şofer a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit din plin un autoturism ce circula regulamentar.

Ambele maşini au căzut în râpa de pe marginea drumului, adâncă de 30 m. Cei doi şoferi au fost răniţi destul de serios, fiind scoşi de către pompierii de la descarcerare. În autoturismul Matiz a fost pasager şi un băieţel de 8 anişori, care a scăpat doar cu contuzii uşoare, însă este în stare de şoc

Poliţiştii analizează acum modul în care s-a produs evenimentul rutier. Deşi se aflau la faţa locului, nici unul dintre agenţii de circulaţie nu a dorit să vorbească cu presa, ferindu-se de orice fel de declaraţii.

„În după-amiaza zilei de 26 iulie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada 24 Ianuarie din Reşiţa, în urma căruia au rezultat victime. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce C.GHEORGHE, de 74 ani, conducea un autoturism din direcţia Lupac spre Reşiţa, din cauza faptului că a adormit la volan a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, după care ambele maşini au părăsit partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor A.ILEANA, de 32 ani şi a unui minor de 7 ani, ambii din autoturismul lovit. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“ a transmis a doua zi ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin printr-un comunicat de presă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite