Primul site de fotbal „Anti Bucureşti“ a fost lansat de un jurnalist prahovean FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Rădulescu a lansat site-ul fotbalantibucuresti.com
Adi Rădulescu a lansat site-ul fotbalantibucuresti.com

Nemulţumit că jurnalele şi ziarele sportive alocă spaţii mari cluburilor de fotbal din Bucureşti şi foarte puţin spaţiu celor din provincie, jurnalistul ploieştean Adrian Rădulescu a lansat, în această săptămână, site-ul Fotbal Anti Bucureşti, dedicat microbiştilor din toată ţara

„Anti Bucureşti“ adică „opus Bucureştiului“, nu „împotriva Bucureştiului“, a fost primul lucru pe care a ţinut să-l lămurească Adi Rădulescu, jurnalistul ploieştean care a lansat, zilele acestea, pagina web Fotbal Anti Bucureşti. Ideea a venit, practic, de la sine. Sătul de atenţia excesivă de care beneficiază „granzii“ din Bucureşti şi de faptul că, de multe ori, jurnalele sportive sunt dominate de scandaluri în care sunt implicaţi diverşi reprezentanţi ai cluburilor din Capitală, Adrian s-a hotărât să creeze un loc de întâlnire pentru suporterii echipelor din restul ţării.

A fost performanţă şi înainte de Gigi Becali

Site-ul a fost lansat miercuri şi oferă ştiri, imagini şi editoriale despre echipele de fotbal din provincie, în special cele din Liga 1. De asemenea, platforma mai propune şi câteva articole despre legendele fotbalului din afara Bucureştiului, rubrica fiind lansată cu poveştile lui Nicolae Dobrin şi Mircea Dridea. Site-ul găzduieşte şi o categorie inedită de cântece de galerie anti-Bucureşti şi imnurile echipelor cu tradiţie din provincie.

Adi Rădulescu spune că site-ul e dedicat tuturor microbiştilor care vor ştiri şi despre echipele din provincie Foto: Alex Policală

Click pe imagini pentru fotogalerie

„Site-ul îşi propune să creeze un spaţiu de întâlnire a microbiştilor din provincie care îşi doresc să aibă o alternativă, în ceea ce priveşte informaţiile şi comentariile, la intensa mediatizare a echipelor de fotbal din Capitală. Suporterii şi jurnaliştii din provincie putem scrie împreună istoria fotbalului din oraşele noastre, aşa cum considerăm noi. Şi în provincie sunt echipe mari, curate, cu o istorie veritabilă, cu fotbalişti mari, adevărate legende, care au scris clipe de glorie în fotbalul românesc şi care trebuie cunoscute şi de către cei tineri. A existat performanţă şi în afara Cupei Campionilor câştigate de Steaua Bucureşti“, ne-a spus jurnalistul Adrian Rădulescu, creatorul site-ului fotbalantibucuresti.com.

„Aştept din provincie, pentru publicare, ştiri, informaţii, pentru actualizarea tuturor categoriilor din site, atât a celor cu teme de actualitate, cât şi a celor care privesc istoria fotbalului de dincolo de Bucureşti. Săptămânal, voi invita jurnalişti sportivi din toată ţara să scrie editoriale“, a mai povestit Adi.

După ce pagina va mai căpăta notorietate, creatorul ei şi-a propus să caute sponsori şi să organizeze concursuri dedicate galeriilor, premiile constând în bani sau materiale necesare pentru organizarea de coregrafii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite