Hoţ găsit de poliţişti după ce s-a prins într-o capcană pentru şoareci. A încercat să-l fure pe un pensionar de 72 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciobanu este suspectat şi pentru alte furturi comise în trecut FOTO: ziarulargesul.ro
Gheorghe Ciobanu este suspectat şi pentru alte furturi comise în trecut FOTO: ziarulargesul.ro

Un hoţ care intrase în casa unui bătrân din comuna argeşeană Vultureşti a fost reţinut după ce şi-a prins piciorul într-o cursă de şoareci din casa respectivului.

Ghinionul a făcut ca hoţul, pe numele său Gheorghe Ciobanu (39 de ani), să calce pe o cursă de şoareci în timp ce cotrobăia prin casa pensionarului, în vârstă de 72 de ani.

Cursa i-a prins piciorul imediat. De durere şi foarte speriat, hoţul a încercat să îşi scoată piciorul din capcană, însă zgomotele produse l-au trezit pe proprietar. Acesta a apucat să aprindă lumina şi să zărească o clipă figura spărgătorului, care de teamă să nu fie prins, a rupt-o la fugă cu tot cu cursa de şoareci pe picior, plecând fără să fi reuşit să fure ceva, însă lăsându-şi amprentele peste tot.

Şi cum amprentele sale erau în baza de date a Poliţiei Argeş, acesta a fost identificat foarte repede şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Joi 25 mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au dispus ca Gheorghe Ciobanu să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acum trei ani, acesta a fost suspectat că ar fi spart un magazin din aceeaşi localitate, însă, în timpul cercetărilor, patronii unităţii şi-au retras plângerea. Gheorghe Ciobanu este suspectat că ar fi comis şi alte fapte similare, rămase în evidenţa poliţiştilor cu autori necunoscuţi. Tocmai de aceea, cer­cetările au fost extinse în ce-l priveşte pe hoţul care şi-a prins piciorul în cursa de şoareci.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite