Gata vacanța: Ceahlăul dă piept cu Sportul Studențesc în primul meci oficial din Liga I la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemțenii încep meciurile din Liga I cu Sportul Studențesc
Nemțenii încep meciurile din Liga I cu Sportul Studențesc

Antrenorul gazdelor se așteaptă la un meci de luptă în condițiile în care bucureștenii sunt disperați să iasă din zona retrogradării. La reluarea campionatului, Ceahlăul are o singură absență, mijlocașul Lucas Garcia Lopez, accidentat grav în pregătiri, dar nemțenii s-au întărit cu patru jucători.    

Achizițiile iernii în tabăra nemțenilor sunt fundaşul stânga Dudu Drugă, mijlocaşul Mădălin Popa (ambii transferaţi de la Petrotub Roman), atacantul Bojan Golubovic (ex-RNK Split) și portarul ceh Martin Jicha.

„Până şi Guardiola de la Barcelona, mai are nevoie de jucători în lot. Pentru noi, important este să ne ţinem de proiectul început: acela de a ne alimenta, mereu, cu jucători din propria pepinieră, iar cei aduşi din alte părţi, să-i ţinem în lot ca soluţii de moment ori pentru a spori concurenţa", a spus Costel Enache, antrenorul nemțenilor.

Ceahlăul s-a întors fără Lucas din turneul din Antalya. Argentinianul s-a accidentat grav şi nu va juca în retur

O altă „achiziție" în perioada de intersezon este casa de pariuri Super Bet care s-a alăturat listei de sponsori a clubului de fotbal de sub Pietricica.

În pauza de iarnă, Ceahlăul s-a despărțit de jucătorii Nohai, Barna, Matheus Carvalho, Omerbegovic, Radovanovic, Cebotaru şi Chiacu.

Jucătorii de la Ceahlăul sunt forţaţi de iarnă să fugă în Antalya

Tehnicianul gazdelor se așteaptă la un duel strâns pentru puncte în meciul cu elevii lui Isăilă.

„M-au pus pe gânduri multe dintre cele care le-am urmărit în jocul adversarei noastre. Sunt îngrijorat dar, atenţie, nu şi speriat!", mai spune Enache.

 Partida Ceahlăul-Sportul Studențesc, contend pentru etapa a 19-a a Ligii I de fotbal va avea loc pe stadionul Municipal din Piatra Neamț, de la ora 19.00.

Înainte de jocul de luni seară de la Piatra Neamț, gazdele ocupă locul 11, cu 22 de puncte, în timp ce studenții bucureșteni sunt pe locul 16, poziție retrogradabilă, cu doar 14 puncte.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro să afli cele mai importante ştiri din judeţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite