Violator de carieră: a siluit o femeie şi a omorât-o, şi-a necinstit matuşa şi a încercat să profite şi de o vecină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Vasile Florea (46 de ani), din comuna ieşeană Ţuţora, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile furt, viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu. Bărbatul a mai fost condamnatm în urmă cu câţiva ani, pentru viol urmat de moartea victimei şi tâlhărie.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, în noaptea de 17 spre 18 septembrie bărbatul şi-a violat mătuşa. Două zile mai târziu, Vasile Florea a intrat din nou în casa pensionarei şi i-a furat 30 de lei, mâncare, băutură şi un cuţit. Apoi, a mers la locuinţa unei vecine şi s-a ascuns într-o cameră. Când femeia a venit în casă, Florea s-a năpustit asupra ei şi a încercat să o violeze.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE 

Violator precaut: a folosit un breloc ca să nu lase urme ADN 

A înţepat-o cu cuţitul şi a strâns-o de gât, încercând să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, nereuşind datorită rezistenţei opuse de partea vătămata, care l-a lovit cu piciorul în zona organelor genitale şi a ţipat după ajutor, consumarea infracţiunii fiind astfel întreruptă.Partea vătămata C.A. necesita pentru vindecare un număr de opt-nouă  zile de îngrijiri medicale", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Procurorii au propus arestarea lui Florea, pe 26 septembrie, iar Judecătoria Iaşi a propus ca bărbatul să stea după gratii 29 de zile.

Vasile Florea a mai fost condamnat în 1990 la patru ani de închioare pentru tâlhărie, în 1993 a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare, iar în 1998 la 18 ani de închisoare pentru viol urmat de moartea victimei.Bărbatul a fost liberat condiţionat de Judecătoria Paşcani, în martie 2011

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite