Reacţia unui vlogger celebru, după o vizită la Iaşi. „Iaşiul m-a terminat. Mi-e ruşine că sunt bucureştean” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Stănculescu / Captură video
Cătălin Stănculescu / Captură video

Cătălin Stănciulescu sau Backpackyourlife, vlogger-ul celebru român, a vizitat Iaşul şi a postat un videoclip pe canalul său de YouTube, prin care compară într-un mod negativ capitala României cu oraşul din regiunea Moldovei.

Cătălin Stănciulescu, vlogger-ul român celebru, care călătoreşte în întreaga lume şi a devenit cunoscut după experienţa sa în Nigeria, a făcut o vizită de câteva zile la Iaşi, iar după această scurtă vacanţă spune că a rămas impresionat de ceea de a găsit în capitala Moldovei.  

Studenţii de la Facultatea de Geografie, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi l-au ghidat pe vlogger prin tot centrul municipiului, oferind detalii mai puţin cunoscute din istoria oraşului. 

Backpackyourlife a aflat de ce blocurile din Piaţa Unirii din Iaşi nu au balcoane sau de ce acoperişul Palatului Culturii imită flăcările, dar şi alte legende ale oraşului. 

La finalul vacanţei, Cătălin Stănciulescu a postat pe canalul său de Youtube un videoclip cu cele mai interesante momente trăite în Iaşi, titlul făcând referire şi la capitala României, pe care vlogger-ul o compară într-un mod negativ cu oraşul din Moldova.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un fost mercenar Wagner face dezvăluiri: „Noi avem abilităţi specializate ce lipsesc unei armate obişnuite”

Între „război în Ucraina” şi „Hungarexit”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite