Plan Roşu de Intervenţie pe Aeroportul Iaşi. Aeronava care venea de la Bergamo a rămas fără sistemul de navigaţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Zeci de ofiţeri au fost direcţionaţi către Aeroportul Iaşi, după ce autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

UPDATE: Aeronava a aterizat în siguranţă, iar pasagerii sunt evaluaţi medical. 

„O situaţie de urgenţă a fost raportată astăzi pe zborul W63672 Bergamo-Iasi (Wizz Air), ora sosirii 13.25. Cu 20 de minute înainte de aterizare, pilotul aeronavei a anunţat o problemă tehnică la instrumentul de navigaţie şi au fost mobilizate mai multe echipe de pompieri. Din fericire, aeronava a aterizat la timp, în condiţii de siguranţă maximă, fără a fi nevoie de intervenţia acestora”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi. 

Ştire iniţială:

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie pe Aeroportul Iaşi, după ce aeronava care venea de la Bergamo nu a putut ateriza, din cauza sistemului de navigaţie defect. 

„Începând cu ora 13.13 s-a activat Planul roşu de Intervenţie. O aeronava Airbus 321, Bergamo - Iaşi, cu 107 pasageri la bord, nu poate ateriza deoarece sistemul de navigaţie s-a stricat. Pentru asigurarea intervenţiei au fost deplasate la Aeroportul Internaţional Iaşi 22 autospeciale de intervenţie cu 44 subofiteri şi 6 ofiţeri. Coordonarea activităţii este realizată de către inspectorul şef, colonel Gradinaru Ionuţ”, a transmis ISU Iaşi. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Bulgaria a revizuit condiţiile de intrare în ţară. Ce documente trebuie să prezinte românii

Continuă loviturile pentru industria auto. Criza semiconductorilor se adânceşte, iar cel mai mare producător de cipuri din lume anunţă scumpiri

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite