Două accidente grave în câteva ore, pe „drumul morţii” de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: telem.ro
FOTO: telem.ro

Două accidente, în urma cărora au rezultat mai multe victime, s-au produs astăzi, la câţiva kilometri de intrarea în municipiul Iaşi.

Două accidente grave s-au produs din nou, în doar câteva ore, pe drumul care leagă Tg. Frumos de Iaşi, denumit de-a lungul timpului „drumul morţii”, din cauza frecvenţei şi gravităţii accidentelor rutiere din zonă. 

Primul accident s-a produs între Budăi şi Podu Iloaiei, rezultând trei victime, după ce un Logan s-a răsturnat de trei ori.

„În autoturism se aflau 5 pasageri conştienţi. La evenimentul rutier au fost dirijate două echipaje de prim ajutor. Au fost transportaţi la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 32 de ani iar la Spitalul de Neurochirurgie un bărbat în vârstă de 18 ani. Pacienţii sunt stabili şi au contuzii multiple, traumatism cranio cerebral şi traumatism cranio facial minore. a declarat Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi.

Cel de-al doilea accident s-a produs în cursul dimineţii, la câţiva kilometri distanţă de locul primului, la Leţcani. Este vorba despre coliziunea frontală dintre două autoturisme, în urma căreia o persoană a rămas încarcerată. 

„La faţa locului a fost dirijat un echipaj de descarcerare, un SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prima ajutor. Aceştia au preluat 2 victime conştiente şi stabile. O femeie în vârstă de 19 ani a fost adusă de echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi având o policontuzie şi un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, un traumatism toraco-abdominal. O altă femeie, în vârsta de 28 de ani a suferit un traumatism cranio facial, un traumatism cranio cerebral fiind transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a mai spus Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum a reuşit un român să-şi întoarcă soţia la viaţă, miraculos, după un infarct. „Era moartă” VIDEO

Cum ajung rablele periculoase să circule pe străzi. Şef de la Registrul Auto Român, reţinut pentru luare de mită

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite