Hunedoreanul Dan Bera este în topul românilor care mişcă lucrurile cu puterea ideilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bera a fost apreciat pentru atitudine. FOTO: Facebook.
Dan Bera a fost apreciat pentru atitudine. FOTO: Facebook.

Tânărul din Hunedoara, autor al mai multor iniţiative prin care încearcă să promoveze Hunedoara, ca una dintre destinaţiile turistice importante ale României, a fost ales în topul realizat de publicaţia Foreign Policy România, care i-a indicat pe cei peste o sută de localnici care mişcă lucruri cu puterea ideilor – sau a exemplului.

Dan Bera este singurul hunedorean prezent în Topul 100 al “gânditorilor” români, publicat în ultimul număr al FP România, top în care se regăesesc şi personalităţi ca Raed Arafat şi Monica Macovei. Hunedoreanul a fost răsplătit astfel, simbolic, pentru implicarea sa în domeniul social.

Hunedoara în prim-plan

“Este unul dintre tinerii care au curajul şi atitudinea potrivită pentru a face bine comunităţii căreia îi aparţin. Hunedoreanul lucrează ca asistent farmacist, iar timpul liber şi-l dedică proiectelor prin care speră să aducă atracţiile turistice ale municipiului Hunedoara, în prim-plan”, a fost caracterizat hunedoreanul. Printre acţiunile pentru care a fost apreciat Den Bera se numără cele legate de restaurarea vechiului traseu al mocăniţei hunedorene şi de promovarea turistică a zonei Castelului Corvinilor.

„Am fost onorat să fiu inclus în acest top al Foreign Policy. Împreună cu alţi tineri din municipiu încercăm să facem ce ne stă în putere pentru ca Hunedoara să fie promovată, iar zona să atragă cât mai mulţi turişti”, a declarat hunedoreanul.
 

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite