Ploi abundente şi vânt puternic în Giurgiu. Pompierii militari intervin pentru degajarea copacilor căzuţi

0
0
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

Echipajele ISU Giurgiu au fost solicitate să intervină pentru degajarea copacilor căzuţi din cauza vântului puternic. Mai multe gospodării au fost inundate.

În urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele ore şi a vântului puternic, echipajele ISU Giurgiu au fost solicitate să intervină luni, 6 iunie, pentru degajarea copacilor căzuţi sau pentru scoaterea apei care a inundat gospodăriile. 

Astfel, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos au intervenit pentru degajarea a patru copaci căzuţi pe cablurile de electricitate şi pe mai multe străzi din localitatea Vadu Lat.

Şi pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă (DJ 601), între localitaţile Crevedia Mare şi Roata de Jos, au acţionat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos.

Un alt copac a căzut peste un autoturism în localitatea Ghimpaţi, iar pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe partea carosabilă, în localitatea Ghimpaţi, acţiunile sunt în curs de desfăşurare. Tot în curs de desfăşurare sunt intervenţiile pe şoseaua Alexandriei (spre Vieru) în cazul mai multor copaci căzuţi pe drum. 

Pompierii militari intervin şi pentru evacuarea apei de pe strada Gării şi din mai multe curţi, pe străzile Prunarului, Uzunu, Rozelor, Sloboziei, Ulicioara Vidra, Bradului, Pietrelor şi Negru Vodă. Acţionează pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi motopompe. Aceştia sunt sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi de angajaţi ai Apa Service.

copaci cazuti urtuna giurgiu foto isu giurgiu

FOTO: ISU Giurgiu

Vă recomandăm şi: 

Case inundate şi copaci căzuţi peste maşini. Bilanţul unei nopţi furtunoase pe litoral

Cod portocaliu de ploi torenţiale şi grindină pentru Bucureşti şi localităţi din alte trei judeţe

Giurgiu


Ultimele știri
Cele mai citite