Doi bulgari au murit după ce autovehiculul în care erau a căzut într-un canal de irigaţii din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetăţeni bulgari au murit, miercuri, în urma unui accident produs pe DN 5 B, în apropiere de comuna Bălănoaia, judeţul Giurgiu, după ce maşina de teren în care se aflau a căzut opt metri într-un canal de irigaţii împreună, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, accidentul a avut loc cel mai probabil din cauza oboselii, întrucât şoferul ar fi adormit, iar autovehiculul a ieşit de pe carosabil şi a căzut în canalul de irigaţii.

"Accidentul a avut loc la intrarea în comuna Bălănoaia, înainte de un pod peste un canal de irigaţii. Este un autoturism de teren care tracta o remorcă pe care era un microbuz, victimele se deplasau din Germania spre Bulgaria, probabil că şoferul a adormit la volan şi, înainte de pod maşina a părăsit şoseaua, trecând printr-o zonă de vegetaţie şi cu pruni şi a căzut în canalul de irigaţii adânc de aproximativ opt metri. Jeep-ul, care are numere provizorii de înmatriculare de Germania, s-a răsturnat, victimele sunt încă înăuntru, se pare că sunt decedate, la faţa locului sunt ambulanţe, inclusiv SMURD, iar pompierii încearcă să scoată persoanele dintre fiarele contorsionate, sunt cei de la descarcerare care, cu utilaje, inclusiv un tractor lucrează pentru a repune şi masinile pe roţi şi a le scoate de acolo", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Poliţiştii spun că cei doi bărbaţi au decedat după ce au fost striviţi în urma impactului cu batonul canalului de irigaţii, dar şi de bunurile din maşina de teren, bicilete, maşini de spălat, un motor de maşină şi altele.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite