Dezvăluiri noi în cazul femeii incendiate în valiză. Suspecţii i-au dat foc pe câmp în mai puţin de 7 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela-Sabina Mircea
Mihaela-Sabina Mircea

Au apărut noi detalii în cazul femeii incendiate pe câmpul din Ghimpaţi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele tranzitate arată că totul a durat mai puţin de şapte minute.

Sabina, mama unui băieţel de 8 ani, pe care-l lăsase în grija bunicilor paterni, a fost găsită moartă pe 31 octombrie, alarma fiind dată de un şofer de TIR care a observat un cadavru care ardea pe câmp, între localităţile Valea Plopului şi Ghimpaţi.

Arestaţi pentru 30 de zile, suspecţii – un bărbat şi două femei care locuiau în chirie cu aceasta, recunosc numai incendierea, nu şi uciderea femeii, chiar dacă anchetatorii spun că autopsia a scos la iveală că victima a murit din cauza loviturilor.

Cât despre încercarea celor trei de a scăpa de cadavru - imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele tranzitate arată că totul a durat mai puţin de şapte minute, scrie Digi24.

Andreea Albu, prim-procuror Parchetul Giurgiu: Suspecţii nu au lăsat urme, totul a fost lucrat informativ, operativ de politiştii judiciari.

Reporter: Cum s-a petrecut totul?

Andreea Albu: Organele de anchetă apreciază că totul a durat maximum 7 minute.

Fapta s-a întâmplat la 31 octombrie, alarma fiind dată de un şofer de TIR care a observat incendiul de pe câmp, dintre localităţile Valea Plopului şi Ghimpaţi. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite