Accident groaznic pe DN5! Doi oameni au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi giurgiuveni, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa în această seară, în jurul orei 17.30, într-un groaznic accident de circulaţie petrecut pe şoseaua Giurgiu – Bucureşti în dreptul localiţăţii Crucea de Piatră, după ce automobilul în care se aflau a intrat într-un TIR.

De vină se pare că a fost viteza, carosabilul umed şi lipsa de experienţă a şoferului. Cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa se aflau într-un autoturism marca Mercedes C220 împreună cu o rudă şi se îndreptau spre Bucureşti. La ieşirea din curbele aflate în dreptul satului Crucea de Piatră (comuna Călugăreni), bărbatul aflat la volan a pierdut controlul asupra autovehiculului, a frânat, s-a rotit pe carosabil şi a intrat pe contrasens fiind izbit de un TIR care circula regulamentar.
„Şoferul TIR-ului, un cetăţean turc, a încercat să evite nenorocirea, însă nu a reuşit. Mercedesul a fost lovit în partea lateral-dreapta, iar cei doi pasageri din faţă au murit pe loc” a declarat pentru "Adevărul de Seară" şeful Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Giurgiu, comisar şef Marian Popescu.
Cel de-al treilea pasager al Mercedesului, George Graure (22 de ani), aflat pe bancheta din spate, a scăpat ca prin minune. Acesta a fost transportat cu o Ambulanţă SMURD la Unitatea de primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Medicii giurgiuveni au spus că tânărul a suferit un traumatism în zona coloanei vertebrale, însă l-au trimis pentru investigaţii suplimentare la secţia de neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar  - Arseni” din Capitală.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite