Un bărbat din Galaţi a urcat la volan fără să deţină permis de conducere şi a provocat un accident mortal pe raza comunei Slobozia Conachi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a avut loc marţi, 24 mai 2016, şi a fost produs de un bărbat în vârstă de 41 ani din comuna Griviţa. Acesta se afla la volanul autoturismului său, iar pe raza comunei Slobozia Conachi, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 27 ani din Galaţi.

Totul s-a petrecut într-o curbă de pe raza comunei Slobozia Conachi. Deoarece carosabilul era umed, ca urmare a ploii torenţiale, autoturismul şoferului în vârstă de 41 de ani a derapat, după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 27 ani din Galaţi.

„În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 26 ani din Galaţi, pasager în primul autoturism, rănirea celor doi conducători auto şi a unui pasager din cel de-al doilea autoturism, cât şi avarierea celor două autoturisme. Persoanele rănite au fost transportate şi internate în spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat cms. Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.
 
Poliţiştii Biroului Rutier au întocmit dosar de cercetare penală faţă de conducătorul auto de 41 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, luându-se faţă de acesta măsura reţinerii  pe bază de Ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei pentru arestare preventivă.

Cercetările continuă în cadrul Biroului Rutier.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite