Pieton beat spulberat de un autovehicul. Victima avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost surprins de o maşină care circula regulamentar, al cărui şofer nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Pe 8 ianuarie, în jurul orei 19,30, un pieton a ajuns victimă a unui accident rutier, din propria culpă, în municipiul Galaţi.

”Un tânăr de 22 de ani a traversat strada Costache Conachi din Galaţi prin loc nepermis şi fără a se asigura în prealabil, fiind surprins şi accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 25 de ani. Tânărul accidentat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind totodată, testat alcoolscopic. Rezultatul a fost 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a relevat că nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite