Galaţi: Duminică seară are loc spectacolul "Firfirică" la Grădina de vară „Leonard”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenită deja o tradiţie, "mini-stagiunea" de vară a Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galaţi va fi inaugurată sâmbătă, 7 august, cu un show al actorilor de la secţia de revistă a teatrului.

Asta în timp ce duminică, iubitorii teatrului de revistă, şi nu numai, vor avea ocazia de a urmări piesa "Firfirică (Întâmplări amoroase la Poiana Ţapului)". Ora de începe a spectacolului de umor şi muzică este 19.30.

Firfirică este o comedie muzicală în două acte şi aparţine lui Vasile Vasilache. Muzica este semnată de Nicolae Mantu, iar regia aristică şi adaptarea textului aparţine lui Gheorghe V. Gheorghe. Din distribuţia spectacolului face parte şi cunoscutul actor de revistă Paul Buţa.

Reamintim că Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galaţi a impus în ultimii ani această stagiune estivală, pe durata lunilor august şi septembrie, perioadă în care gălăţenii pot urmări, în aer liber, spectacole de calitate de muzică şi teatru. Grădina "Leonard" se află în stânga teatrului liric din Galaţi.


Din cadrul programului stagiunii estivale din acest an, mai sunt pregătite şi alte evenimente. Astfel, săptămâna viitoare, pe 13 august, va avea loc un eveniment deosebit. Este vorba de un spectacol special destinat memoriei Mădălinei Manole. Este vorba de o seară de folk în care se va încerca cinstirea memoriei solistei care a murit în luna iulie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite