Din 4 iulie, gălăţenii sunt chemaţi să înveţe japoneza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de doritori de a învăţa limba japoneză s-au înscris la un curs special de studiere a acestei limbi, curs care va începe de luni, 4 iulie, la biblioteca "V.A. Urechia" din Galaţi.

Cursul se va desfăşura de două ori pe săptămână, iar în cadrul acestuia, studenţii vor învăţa să citească şi să scrie într-unul din cele mai des-folosite alfabete japoneze şi se vor familiariza cu tradiţiile şi cultura din Ţara-Soarelui-Răsare.

„E o limba rară, străină, şi faptul că locuitorii Galaţiului sunt interesaţi să o posede ne demonstrează că au standarde mai ridicate şi că pun mare preţ pe dezvoltarea personală. Din toate oraşele unde s-a anunţat organizarea acestor cursuri, Galaţiul a fost cel mai receptiv. Sunt impresionată că s-a înscris atâta lume", a declarat Alexandra Stroia, profesoara de japoneză, fostă studentă a Centrului de studii româno-japoneze din Bucureşti.
Chiar dacă orele vor fi gratuite, studenţii vor trebui să procure de la organizatori două manuale de care vor avea nevoie, în valoare totală de 50 de lei.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite