Ce amenzi rişti dacă arunci gunoi pe stradă sau depozitezi deşeuri din construcţii pe domeniul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi gălăţeni s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au decis să scape de gunoiul de grajd şi moloz, aruncându-le pur şi simplu pe stradă.

În urma unor verificări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului Galaţi au constatat că, pe un teren situat pe strada Bourului, numitul S.R., a depozitat gunoi de grajd. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 1.000 lei, în baza HCL 79/2002.

Oamenii legii l-au depistat şi pe un alt gălăţean, L.G., pe strada Henri Coandă din Galaţi, în timp ce depozita deşeuri din construcţii (moloz) pe domeniul public. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, în conformitate cu reglementarea amintită anterior.

Scenariul s-a repetat cu o a treia persoană. În timpul activităţii de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecţia Mediului l-au depistat pe numitul Ţ.A., în zona Cimitirul Evreiesc din Galaţi, în timp ce depozita deşeuri din construcţii (moloz) pe domeniul public. Acesta a primit o amendă în valoare de 500 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite