UPDATE Şoferul care a intrat cu BMW-ul într-un microbuz de persoane a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre evenimente a avut loc pe E85, în afara localităţii Goleşti, iar celălalt pe DN2 D, la intrarea în comuna Boloteşti.

Două accidente grave au avut loc vineri dimineaţa, în Vrancea. Primul accident a avut loc pe E85, în afara comunei Goleşti, acolo unde poliţia spune că un şofer ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, după care a revenit, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul care circula din sens opus şi al cărui conducător auto a vrut să evite coliziunea.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Focşani au intervenit la faţa locului, din accident rezultând trei victime dintre care una rămasă încarcerată, respectiv un tânăr în vârstă de 28 ani, care prezenta multiple traumatisme. Victima a fost predată în stare conştientă echipajului SAJ aflat la faţa locului.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat şi au preluat a doua victimă, tot bărbat, în vârstă de 33 ani, ce acuza dureri toracice, pe care au transportat-o la UPU Focşani. Cea de-a treia victima a fost preluată de un echipaj SAJ.

Tot vineri dimineaţă, la intrarea în comuna Boloteşti, un  bărbat în vârstă de 37 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz de persoane, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici. În prezent, conducătorului auto i se efectuează manevre de resuscitare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite