Recidivist, în puşcărie pe viaţă. A violat o femeie, şi-a omorât concubina gravidă, iar pe copilul acesteia l-a legat cu cătuşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa nu este defrinitivă
Sentinţa nu este defrinitivă

Un recividist, extrem de violent, a primit închisoare pe viaţă pentru uciderea concubinei sale gravide. El are la activ un lung şir de infracţiuni.

O tânără de 32 de ani, din comuna Dumitreşti, judeţul Vrancea, a murit anul trecut, în luna iunie, în chinuri groaznice.

Femeia, gravidă în luna a treia, a fost snopită în bătaie de concubinul ei de 50 de ani, recidivist de altfel, şi a murit.

Bărbatul a fost condamnat luni, 14 ianuarie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, sentinţa fiind dată de magistraţii Tribunalului Vrancea. Aceasta poate fi însă atacată, nefiind definitivă.

Asupra bărbatului sunt şi alte capete de acuzare, precum viol, rele tratamente aplicate minorului şi lipsire de libertate. Potrivit anchetatorilor, în vara anului trecut, chiar înante de a-şi ucide partenera de viaţă, bărbatul a sechestrat şi a violat o prietenă a acesteia. 

Cu un an în urma crimei, el a agresat băieţelul de nici 3 ani al concubinei sale, pe corpul acestuia găsindu-se urme de vânătăi. Agresorul a legat cu cătuşe copilul care plângea, l-a fotografiat şi a distribuit fotografiile pe Facebook.

În anul 2004 a mai fost condamnat tot pentru omor şi lipsire de libertate, fapte pentru care a primit o pedeapsă de 17 ani. El a ieşit din puşcărie în 2017.

Vă mai recomandăm:

Copil încătuşat de un criminal periculos. Mama micuţului a fost omorâtă în bătaie de individ, care era concubinul ei

Gravidă din Vrancea, omorâtă în bătaie de concubin. Individul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite