Marian Oprişan a reziliat contractul cu editorul Monitorului de Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În preajma Festivalului "Bachus", Marian Oprişan a lăsat Media Uno fără contract
În preajma Festivalului "Bachus", Marian Oprişan a lăsat Media Uno fără contract

Firma Media Uno ar fi trebuit să intermedieze, pentru 130.200 de lei, difuzarea la televiziunile naţionale unui spot publicitar cu ocazia Festivalului Viei şi Vinului, dar Consiliul Judeţean a hotărât rezilierea contractului şi atribuirea la jumătate de preţ Televiziunii Române.

SC Media Uno, firma care editează cotidianul Monitorul de Vrancea, a fost lăsată fără un contract în sumă de 130.200 de lei, respectiv 29516 euro, chiar de către Consiliul Judeţean Vrancea. Media Uno primise luna trecută, prin încredinţare directă, contractul privind intermedierea vânzării unui spot publicitar care face parte din proiectul „Drumul Podgoriilor Vrâncene”.

Filmul de 15 minute, dar şi un spot publicitar de 30 de secunde, au fost făcută de firma Bivolul Advertising şi a costat Consiliul Judeţean Vrancea 63.000 de lei.

Achiziţia s-a atribuit prin cumpărare directă, întrucât contractul s-a încadrat, culmea,  în suma de 15.000 de euro prevăzută de lege pentru a nu mai fi nevoie de licitaţie publică.

Ulterior, pragul contractelor de achiziţie publică a crescut la 30.000 de euro, iar Consiliul Judeţean a ales, culmea, pentru 29.516 euro firma Media Uno pentru a intermedia vânzarea spotului publicitar la două televiziuni naţionale.

Între timp, Consiliul Judeţean Vrancea s-a răzgândit şi a reziliat contractul cu Media Uno, nu ştim din ce motive, iar contractul a fost atribuit tot prin achiziţie directă postului public de televiziune.

Astfel, Televiziunea Română se obligă să difuzeze 5 spoturi a câte 30 de secunde la preţul de 64.454 de lei, jumătate din valoarea contractului pe care îl primise Media Uno.

Este drept, în vechiul contract era vorba de difuzarea spotului la două televiziuni.

Cel mai probabil, spoturile vor fi difuzate înaintea desfăşurării Festivalului Viei şi Vinului „Bachus”, Festival în cadrul căruia este inclus şi proiectul „Drumul Podgoriilor Vrâncene”, finanţat cu fonduri europene în valoare de 580.836,62 lei.

Consiliul Judeţean Vrancea plăteşte 14.000 de euro pentru un film de prezentare de 15 minute

Hărţi turistice de promovare a drumului podgoriilor vrâncene


 


 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite