VIDEO / Craiova a scăpat de la retrogradare şi datorită lui Al Pacino. Vezi ce le-a transmis oltenilor actorul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova au fost motivaţi înaintea partidei decisive cu Oţelul Galaţi de un discurs marca Al Pacino.

În vestiarul Ştiinţei a răsunat preţ de aproape cinci minute vocea celebrului actor american, preluată din filmul Any Given Sunday, în care Pacino, în rol de antrenor, îşi motivează jucătorii înaintea unei partide de fotbal american.

Mai sunt trei minute pînă la cea mai mare luptă din carieră. Fie ne vindecăm împreună ca o echipă, fie ne prăbuşim. Acum suntem în iad, băieţi! Putem să rămânem în iad să fim făcuţi praf sau putem să luptăm, să ajungem iar la lumină, metru cu metru!“, au fost primele cuvinte ale lui Al Pacino (foto jos).

Montajul a fost pus în vestiar pe o plasmă uriaşă, iar imaginile originale au fost înlocuite cu secvenţe din meciurile Ştiinţei, cu jucătorii şi antrenorii, dar şi cu patronul Adrian Mititelu, de la care se părea că este mesajul.



Nu pot să lupt eu pentru voi. Sunt prea bătrân. Am făcut toate alegerile greşite pe care le-ar putea face un bărbat de vârsta a doua. Mi-am mâncat toţi banii, deşi e greu de crezut. I-am ignorat pe cei care m-au iubit şi, în ultima vreme, nu mai suport nici mutra pe care mi-o văd în oglindă“, a răsunat vocea lui Pacino.

Filmuleţul a avut efectul scontat, jucătorii fiind impresionaţi de cele văzute. La unii l-au dat lacrimile, alţii au strâns din dinţi sau din pumni ori s-au manifestat zgomotos. Cert este că au intrat cu o motivaţie în plus pe teren şi au învins Oţelul cu 3-0.

"În echipa asta luptăm pentru fiecare metru! Îi facem praf pe toţi cei din jur pentru fiecare metru. Fiindcă ştim că toţi metrii, puşi cap la cap, înseamnă diferenţa dintre a pierde şi a câştiga. Dintre viaţă şi moarte. În orice luptă, cel care e dispus să moară câştigă! Asta înseamnă o echipă, băieţi! Şi ori ne vindecăm acum, ca echipă, ori vom muri ca indivizi, ca nişte anonimi în fotbal! Aşa că... ce o să faceţi?!“, a fost mesajul de final desprins din film, care i-a aprins pe Prepeliţă şi compania.

Vezi VIDEO cu discursul lui Al Pacino

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite