FOTO/VIDEO Vezi primul spot de prezentare al Ford-ului B-Max de Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ford Europe a făcut public primul spot promoţional al noului model care va fi produs la uzina din Craiova. Maşina care va ar trebui să iasă de pe porţile fabricii la finele anului acesta are un design lăudat de specialişti la Salonul Internaţional de la Geneva, locul unde a avut loc lansarea automobilului.

B-Max pare a fi o copie de dimensiuni mici a modelului Ford Grand C-Max. Premiera de la Geneva dispune de patru uşi, cele din spate fiind culisabile spre înapoi, şi poate transporta maximum cinci pasageri. Motorizările disponibile vor fi de 1.0 litri/90 CP şi, posibil, de 1.6 litri/101 CP. De asemenea, dieselurile 1.4 şi 1.6 TDCI vor completa oferta.

SUPER GALERIE FOTO CU B-MAX: DE LA SCHIŢE LA ASAMBLARE

Primul automobil B-Max fabricat în România ar putea ieşi de pe liniile de producţie până la sfârşitul anului. Directorul general al Ford Europa, Stephen Odell, a declarat recent că vede în Uzina Ford de la Craiova una dintre cele mai eficiente investiţii ale grupului.

Citeşte şi:

VIDEO Ce cred românii despre noul Ford de Craiova: „Are origine carpato-danubiano-pontică!“. Ai cumpăra un B-Max oltenesc?

Şefii Ford despre Craiova: câini comunitari, piaţă superbă şi spitale de coşmar

Noul Ford de Craiova, dezvelit luni la Geneva

Prezenţă românească la salonul auto de la Geneva. Vezi când va începe producţia la Craiova

Vezi primul spot cu modelul Ford B-Max:

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite