Week-end-ul distracţiei pe litoral: Folk în Vama Veche, house în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este un weekend plin de evenimente pe litoral. Până duminică spre dimineaţă sunt programate petreceri tematice, dar şi festivaluri în aer liber pentru toate gusturile şi buzunarele.

În Vama Veche, corturile au umplut plaja, odată cu începerea Festivalului „Folk You - Florian Pittiş”. Este de fapt un festival cu rock şi hip hop, în aer liber şi cu multe trupe invitate. În această seară, urcă pe scenă Proiectul Tivodar, Poesis şi Mircea Baniciu, Nicu Alifantis&ZAN, Marius Mihalache şi Irina Sîrbu, Puya. Mâine, de la ora 19.00, urcă pe scenă Ţapinarii, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, iar trupa Vama va încheia festivalul.

VH2 la Tribute Summer Residence

În această noapte, la Tribute Summer Residence din staţiunea Mamaia, cântă britanicii de la Plan B, iar duminică, trupa VH2 promovează noul album „2”, printr-un concert live. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Se deschide La Mania

Tot în această seară, La Mania din Mamaia îşi deschide porţile iubitorilor de muzică house. Invitaţi - Rhadoo, Cezar, Kozo şi Dan Andrei. Un bilet costă 20 de lei până la ora 02.00 şi 30 de lei spre dimineaţă.

Serbările Timişoreana

Timp de trei zile, la Poarta 1 din Constanţa, au loc Serbările Timişoreana. Programul începe în fiecare zi la ora 14.00, cu concursuri, momente de pantomimă şi fotografi de epocă. Astăzi, de la ora 14.00, urcă pe scenă Vunk şi Holograf, iar duminică, Trupa Zero şi Directia 5.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite