Noi lucrări pe A2. Sectorul de beton de la Fundulea, iarăşi în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări pe A2 - sectorul de beton Fundulea-Bucureşti Sursa Facebook CNAIR
Lucrări pe A2 - sectorul de beton Fundulea-Bucureşti Sursa Facebook CNAIR

Autostrada Soarelui Bucureşti - Constanţa intră din nou în reparaţii, pe sectorul care dă mereu bătăi de cap şoferilor: sectorul de beton de la Fundulea.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că reîncep lucrările de reparaţii pe A2, pe sectorul din beton. 

„Începând cu data de 18.02.2021 se vor relua lucrările de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, sectorul Fundulea – Bucureşti, după cum urmează: 

- lotul 1 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti ) între km 17+350 şi km 11+500;

- lotul 2 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti) între km 33+100 şi km 27+150. 

GALERIE FOTO CU LUCRĂRILE DE PE A2

Astfel, traficul va fi deviat de pe calea 2 Constanţa – Bucureşti, pe calea 1 Bucureşti - Constanţa şi se va institui restricţie de viteză (60 km/h).

De asemenea, se va închide nodul rutier de la km 15+350 ce face accesul la şi de la localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se va restricţiona circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Participanţii la trafic de pe sensul Constanţa – Bucureşti, care vor să circule pe DN Centura Bucureşti, vor trebui să întoarcă la intersecţia cu sens giratoriu de la km 10+500.

Precizăm că se va interveni şi la rosturile de dilataţie ale podului Tanganu de la km 18+350.

Menţionăm ca lucrările au termen de finalizare 27.05.2021 şi că, în perioada 28.04.2021 – 03.05.2021, nu se vor executa lucrări şi nu vor fi instituite restricţii de circulaţie.

​Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar“, a transmis CNAIR pe pagina sa de Facebook

Oamenii deja comentează la pozele postate de CNAIR:

- „Fără cuvinte... aşa asfaltare, pe o bandă.... incredibil... doar atât se poate. Să ai oameni plătiţi să publice pe Facebook, cu sporuri de calculator, stres şi să postezi asfaltarea unei benzi arată înaltul nivel de calificare al acestei companii care toacă bani şi nu face nimic.“

- „După ce termină să intre la remedieri pe sensul către Fundulea pentru că deja au apărut gropiţele care ulterior se vor transforma în gropi... “

- „Pastă de dinţi pe care o pun pe periuţă este mai groasă decât stratul de asfalt pus.... “

- „Asta este o bătaie de joc. Ce au făcut până acum este jalnic. Oribil. În ultimul hal. Nu îi verifică nimeni? De ce sunt valuri acolo unde au lucrat? Firma e una de casă, pe şpagă?“

- „Dacă se toarnă în valuri ca ultimul tronson... e clar“

- „Treabă făcută de mântuială.... “

- „Toată lumea cu 60. Te suflă tirurile din spate la 60.“  

Pe aceeaşi temă: 

Circulaţie îngreunată pe A2 din cauza lucrărilor. Ce zone sunt restricţionate 

Restricţii de trafic pe A2 din cauza reparaţiilor. În ce zonă se lucrează

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite