Constanţa: UPDATE/ O instalaţie artizanală gigant a fost descoperită pe magistrala „Petromar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au descoperit o instalaţie artizanală de mari dimensiuni montată pe magistrala de transport a produselor petroliere „Petromar“., în zona localităţii Oituz. Anchetatorii nu au reuşit încă să stabilească unde se termină instalaţia prin care se fura motorină.

Racordul la magistrală s-a făcut chiar din drumul care duce spre localitatea Oituz iar instalaţia este compusă dintr-o ţeavă metalică de doi ţoli, pe care sunt montaţi, din loc în loc, robineţi. Anchetatorii nu au reuşit să stabilească unde de termină instalaţia artizanală însă estimează că aceasta ar avea o lungime de cel puţin un kilometru.
La acest moment poliţiştii lucrează încă împreună cu mai multe echipaje de muncitori pentru a stabili unde acţionau hoţii.

UPDATE:  Poliţiştii au oprit lucrările din cauză că instalaţia artizanală traversează o zonă de loturi de case, împrejmuită cu gard. Pentru a putea dezgropa în continuare conducta anchetatorii au nevoie de un mandat de percheziţie emis de un judecător. În zona împrejmuită se află mai multe construcţii, aparent nişte magazii. Până vor obţine autorizaţiile ca să continue cercetările în teren, poliţiştii au reuşit doar să îi audieze pe vecini care au precizat că au văzut mai multe persoane intrând în curtea respectivă însă nu ştiu cine sunt indivizii. Cercetările continuă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite