Constanţa: A fost activat comandamentul RAJA pentru intervenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de intervenţie vor lucra non-stop
Echipele de intervenţie vor lucra non-stop

Constănţenii care au probleme cu alimentarea cu apă rece, dar şi cu canalizarea pot apela la orice oră dispeceratul SC RAJA SA Constanţa la numărul de telefon: 0241.66.44.44.

La nivelul SC RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative, pentru perioada 04 - 07 decembrie 2009. Comandamentul asigură permanenţa la nivelul tuturor secţiilor din Constanţa şi judeţ, 24 de ore din 24. Pentru asigurarea asistenţei permanente au fost constituite echipe specializate de intervenţie cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenţia s-a dublat. Numai în municipiul Constanţa vor fi 15 echipe de lucru dotate cu toate utilajele necesare, gata să intervină la toate solicitările pentru a remedia eventualele probleme.

„Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii“, a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite