Walter: „Eu nu vreau 98% din club, îmi ajunge să fiu majoritar cu 51%“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florian Walter a dezvăluit că scopul său nu este acela de a finanţa singur clubul Universitatea şi nici să ia decizii fără să se consulte cu alţii. Acesta şi-ar dori cât  mai mulţi oameni de afaceri în jurul său, care să contribuie cu sume de bani la bugetul clubului

Walter a pus ieri cărţile pe faţă. Acesta a dezvăluit că altele sunt intenţiile sale sunt acelea de a face performanţă. Deşi după ultima majorarea de capital social a devenit acţionar majoritar cu 98% din acţiuni, acesta a spus că se mulţumeşte cu 51% şi aşteaptă oameni de afaceri în jurul său:

„Ce mă doare pe mine cel mai mult este faptul că în cei 90 de ani de istorie ai acestui club nu s-a creat un patrimoniu sportiv. Clubul acesta plăteşte chirii peste tot, nu are nimic personal, în care să investească. Dacă plec eu cândva şi vine altcineva, Universitatea va rămâne şi tot ce construim, la fel. Eu nu vreu 98% din club, e greu să faci performanţă singur. Mie îmi ajung 51%, aştept cât mai mulţi oameni cu bani să vină lângă mine. Echipa asta are viitor, are suporteri adevăraţi şi după ce venim acasă, să jucăm la Cluj, veţi vedea că se vor schimba lucrurile. La anul atacăm locurile 1-5“, a declarat Walter.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite