Tânără spulberată pe trecerea de pietoni: „Eu stau întinsă pe jos în agonie şi ei scot telefoanele să filmeze” VIDEO

0
0
Tinerele treceau regulamentar strada când au fost lovite în plin de un autoturism. FOTO: ISU Cluj
Tinerele treceau regulamentar strada când au fost lovite în plin de un autoturism. FOTO: ISU Cluj

Două tinere au fost spulberate pe trecerea de pietoni semaforizată de un şofer neatent. Dacă unii trecători au sărit în ajutorul fetelor, aţii au ales să-şi scoată telefoanele şi să le filmeze în timp ce aşteptau Ambulanţa.

Accidentul s-a petrecut, luni, şi a fost surprins de o cameră de luat vederi fixă montată pe o clădire de vis-a-vis. În filmare se vede cum două tinere, de 15 şi de 16 ani, care traversau regulamentar o trecere de pietoni semaforizată, au fost lovite în plin de o maşină.

„Din primele date, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcţia străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului, accidentând două tinere de 15 şi 16 ani, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au arătat reprezentaţii Poliţiei Cluj. 

Una dintre victime, Alexia, a postat pe grupul „Info trafic judeţul Cluj” un mesaj în care se arată deranjată de gestul unor trecători de a începe să le filmeze cu telefoanele mobile în timp ce aşteptau, în agonie, Ambulanţa:  

„EDIT: ‘domnul ‘ şofer  a declarat la presă şi ştiri că noi am trecut pe roşu   
 

Bună seara , sunt una dintre victimele accidentului de astăzi din Buna Ziua şi aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aş putea spune. Fiecare om este om şi când este pe jos lovit de maşina şi când stă la trecere şi priveşte aceasta scenă nu uşor de uitat. Faptul că o parte din persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonie de-a lungul trotuarului în loc să spună o rugăciune pentru mine  şi prietena mea care aşteptam în durere SMURDUL , o mulţumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor  în locul nostru  sau pur şi simplu să-şi vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-şi scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel şi fel de poze şi liveuri mi-a lăsat un gust profund amar. Totuşi, nici gestul doamnelor şi domnilor  care au sărit în a doua secunda să ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le Mulţumesc enorm şi angajaţilor de la Lidl, şi celor de la farmacie care au făcut tot ce au putut , chiar şi gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinţii . 

Vă salut de la urgente ,aveţi grija când treceţi regulamentar ...toate cele bune!”

Vă mai recomandăm

Accident mortal văzut din Jaguar: „Am simţit doar o uşoară vibrare a maşinii“. Doi ani fără carnet pentru milionarul vinovat VIDEO

VIDEO Cum a omorât milionarul cu Jaguar un om pe trecerea de pietoni la Cluj. De ce îi permite Poliţia să şofeze în continuare

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite