Se caută sudori. Ce condiţii se impun şi câţi bani oferă angajatorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma SC Euro Comfort SRL din localitatea Călăraşi oferă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi (AJOFM Călăraşi), 8 locuri de muncă de în meseriile de sudor şi electrician (4 posturi sudor, 4 posturi electrician).



"În acest context, AJOFM Călăraşi organizează în data de 5 mai, începând cu ora 10.00, la cererea angajatorului, o selecţie a forţei de muncă pentru meseriile de sudor şi electrician. La această acţiune sunt invitate toate persoanele calificate în aceste meserii, aflate sau nu în evidenţa instituţiei noastre”, a anunţat AJOFM Călăraşi.

Condiţiile oferite de angajator: perioada contractului: determinată (3 luni), localitatea în care se află locurile vacante: jud. Călăraşi (Călăraşi, Roseţi, Modelu, Cuza Vodă), salariu de încadrare: 1.650 lei. Solicitanţii trebuie să fi absolvit şcoala profesională şi să aibă vechime în domeniu minimum un an. Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi din str. 13 Decembrie nr. 12, în data de 5 mai, începând cu ora 10.00.
 

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, în Marea Britanie

Locuri de muncă în străinătate. 1.313 slujbe prin reţeaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite