VIDEO Un echipaj de poliţie locală s-a trezit cu o grenadă în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muniţia a fost păzită de poliţişti până la sosirea pirotehniştilor de la ISU Buzău FOTO: Iulian Bunilă
Muniţia a fost păzită de poliţişti până la sosirea pirotehniştilor de la ISU Buzău FOTO: Iulian Bunilă

Incident mai puţin obişnuit, duminică seară, pe un bulevard circulat din municipiul Buzău. Un cerşetor a lăsat o grenadă şi un cartuş în maşina poliţiei locale, supărat că oamenii legii nu i-au dat o bere. Muniţia a fost aşezată cu grijă pe carosabil iar poliţiştii şi jandarmii au împrejmuit zona şi i-au îndepărtat pe curioşi până ce muniţia a fost ridicată de pirotehniştii de la ISU.


Duminică seara, o patrulă de la Disciplina Rutieră, care se afla în serviciu în faţa parcului Crâng, a trecut prin emoţii mari după ce un cerşetor le-a aruncat în maşină o grenadă şi un cartuş. Incidentul s-a produs la o oră când buzoienii ieşeau la promenadă şi zona era extrem de aglomerată.

Poliţiştii au izolat imediat zona şi au sunat după întăriri, anunţând în acelaşi timp şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Cerşetorul a recunoscut în faţa oamenilor legii că a luat muniţia dintr-un tomberon de la marginea oraşului, apoi i-a dus pe poliţişti în zona cu pricina.

Cerşetorul a fost dus la Poliţia municipiului Buzău, unde i s-a făcut dosar penal pentru nerespectarea legii ce reglementează regimul armelor şi substanţelor explozive.

Buzoienii şi-au întrerupt plimbarea şi, uimiţi, s-au retras să vadă ce se întâmplă cu muniţia.

Până la venirea specialiştilor de la ISU, poliţiştii şi jandarmii au păzit zona şi i-au îndepărtat pe curioşi. Muniţia a fost ridicată cu grijă şi a fost depozitată în siguranţă, urmând să fie detonată într-un poligon din afara oraşului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite