Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în Buzău a ajuns la 184

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în judeţul Buzău şi un deces au fost raportate de autorităţile sanitare. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienţi fiind diagnosticaţi în laboratoare private.

Pacientul decedat este un bărbat de 85 de ani care, după confirmarea cu SARS-CoV-2, a fost transferat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat. Bărbatul decedat avea comorbidităţi.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienţi fiind diagnosticaţi în laboratoare private de analize, iar 3 la unităţi sanitare din alte judeţe. 

Cei 61 de pacienţi nou confirmaţi au vârste cuprinse între 4 şi 86 de ani.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 7.078, 5.882 persoane fiind declarate vindecate şi externate. 

De asemenea, 908 de persoane se află în carantină, iar 846 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 184.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite