Hostel de lângă Buzău, devastat de tinerii care l-au închiriat pentru o petrecere de majorat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Mai mulţi tineri cazaţi într-un hostel de lângă Buzău pentru o petrecere de majorat au produs un dezastru de nedescris. Proprietara complexului a rămas şocată când a găsit pături arse, băi distruse, lenjerii împroşcate cu mizerie şi prezervative împrăştiate peste tot.

După ce şi-a găsit imobilul devastat, Denisa Coban a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaţilor. 

”Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, scrie proprietara hostelului din comuna Verneşti.

Proprietara complexului devastat spune că petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool şi chiar droguri. 

Camerele au surprins inclusiv o altercaţie între câţiva petrecăreţi, despre care spune că se putea termina tragic. 

”De la a-l pocni pe unul de l-au lăsat lat, m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton şi nu l-au omorât de-a dreptul, până a da foc la pături afară şi a stinge flăcările cu stingătoarele, am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor”, scrie Denisa Coban. 

buzaudezastru

Sursa Denisa Coban

Nici măcar părinţii tinerilor nu au avut puterea să urmărească până la capăt imaginile de pe camerele de supraveghere, mai spune Denisa. Scena dezastrului a fost descrisă de proprietara vilei în cei mai duri termeni. 

”Băieţi lăsaţi la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor beţivi sau drogaţi, privelişti absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieţii de care probabil erau îndrăgostite până peste aburii de alcool, că pe uşă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colţurile”, a mai scris Denisa Coban.

Dezastrul a fost provocat într-o singură noapte de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău. La final, niciunul dintre petrecăreţi nu a făcut duş, scrie autoarea păstării, ci au folosit băile ”doar ca să fie distruse”. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite