Fost director al Direcţiei de Finanţe Buzău, decedat în urma infecţiei cu SARS-CoV-2. Era nevaccinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Direcţia de Sănătate Publică a raportat, joi, un număr de 21 de decese la pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, cu vârste cuprinse între 44 şi 88 de ani. Pe lista celor răpuşi de coronavirus apare şi Petruş Cârcei, fost director al Direcţiei de Finanţe Buzău, în vârstă de 57 de ani.

Petruş Cârcei a ajuns la spital în cursul zilei de miercuri, cu simptomatologie severă. 

I s-a făcut triajul după care a fost transferat într-unul dintre containerele din curtea Spitalului Judeţean, în aşteptarea eliberării unui loc în spital.

Petruş Cârcei a murit câteva ore mai târziu. Acesta avea 57 de ani şi nu era vaccinat anti-Covid. Cârcei a fost director al Direcţiei de Finanţe Buzău.

Autorităţile de sănătate publică au raportat, joi, 21 de decese asociate Covid-ului. De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 270 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus şi cinci cazuri de reinfectare, din totalul celor 778 de teste efectuate.

Pacienţii au vârste cuprinse între 8 luni şi 96 de ani.

Medicii atrag atenţia asupra faptului că prea mulţi bolnavi ajung târziu la spital, atunci când afectarea pulmonară e atât de mare încât medicii, pur şi simplu, nu mai pot face nimic pentru ei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite