Americanu' din serialul „La bloc” a dat actoria pe munca de mediator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Mitrache spune că nu va refuza o ofertă de a juca într-un sitcom
Emil Mitrache spune că nu va refuza o ofertă de a juca într-un sitcom

A cucerit inimile românilor din postura de actor într-un celebru serial tv iar acum vrea să le rezolve problemele din postura de mediator. Este vorba despre simpaticul Emil Mitrache, sau „Americanul”, din serialul „La bloc”, care, de la începutul acestui an, şi-a deschis un birou de mediere. El este convins că talentul de actor dar şi şarmul îl vor ajuta să facă pace între cetăţenii care au ceva de împărţit.

Prezenţă inedită vineri, la Buzău, la „Ziua Mediatorului”,  reuniune a reprezentanţilor birourilor de mediere din România. Este vorba de Emil Mitrache, interpretul personajului „Americanu” din serialul “La bloc”. Puţini ştiu că îndrăgitul actor a intrat, de la începutul acestui an, în breasla mediatorilor. „Sunt mediator cu acte în regulă, am absolvit cursul, am dat examen şi sunt pe tabloul naţional al mediatorilor. Nu mi-a fost greu să intru în această breaslă pentru că principala atribuţie a mediatorului în rezolvarea conflictelor este tocmai aceea de a reuşi să comunice cu oamenii, să îi facă să ajungă să găsească o cale de împăcare iar la capitolul comunicare, eu zic că mă descurc”, ne-a declarat Emil Mitrache.

Meseria de mediator nu îi va ocupa foarte mult timp, aşa că Emil Mitrache spune că nu va refuza o ofertă pentru a evolua într-un show de televiziune, ori într-un sitcom. „Momentan, nu sunt doborât de oferte dn partea televiziunilor pentru că se pare că, momentan, este un alt trend în televiziune, cu formate internaţionale iar serialele nu mai sunt la modă ca în urmă cu câţiva ani. Totuşi, în umătorii ani eu cred că se va întoarce moda serialelor de comedie, pentru că românul îşi doreşte să râdă, să se relaxeze”, mărturiseşte Emil Mitrache.

Ziua Mediatorului din România nu a fost organizată întâmplător în data de 9 mai, zi de mare sărbătoare pentru toţi europenii, dar pentru români în special. Este a treia ediţie a Zilei Mediatorului din România. Nu mai puţin de 400 de mediatori din toată ţara au fost prezenţi la evenimentul de la Buzău. Au participat şi invitaţi de marcă, precum judecătorul Cristi Danileţ, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, şi avocatul Alina Gorghiu, deputat PNL.

Citeşte şi: VIDEO Un bătrân dintr-o comună buzoiană s-a sinucis din cauza singurătăţii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite