Ambulanţa şi poliţia, chemate la un liceu din Râmnicu Sărat, după ce un elev a folosit un spray iritant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevărul.ro
Arhivă adevărul.ro

Mai mulţi elevi ai Liceul Teoretic ”Ştefan cel Mare”, din municipiul Râmnicu Sărat, au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, după ce, în timpul unei pauze, un elev a pulverizat spray lacrimogen.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, pe holul unităţii. Unii dintre copii au acuzat simptomele unei insuficienţe respiratorii, iar alţii au suferit atacuri de panică.

Asistentul medical al şcolii şi mai mulţi dascăli au intervenit imediat, au aerisit încăperile şi i-au scos pe elevi la aer, în curtea liceului. La faţa locului au ajuns echipje de la Ambulanţă şi Poliţia.

Conducerea Liceului Teoretic "Ştefan cel Mare" anunţă că, deşi incidentul este unul izolat, a deschis o anchetă pentru a afla împrejurările producerii evenimentului.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au mai identificat un elev care avea asupra lui spray-ul iritant, dar care nu fusese folosit. Oamenii legii au întocmit dosare penale ambilor elevi.

”Asemenea acte de indisciplină în rândul elevilor nu pot fi tolerate”, spun reprezentanţii unităţii de învăţământ. Conducerea liceului din Râmnicu Sărat va convoca membrii Consiliului Profesoral, pentru a se lua măsurile impuse prin regulamentul şcolar.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite