Termoenergetica: 171 de blocuri din Sectorul 1 nu vor avea apă caldă, timp de opt zile, din cauza unei avarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, joi, că sunt în curs de desfăşurare lucrări de remediere a avariei la reţeaua primară DN 800, prin înlocuirea unei porţiuni de conductă de aproximativ 30 de metri, în zona Promenada Mall pe Şoseaua Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru şase puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 171 de blocuri va fi sistată până vineri, 06 mai 2022, ora 22.00, se arată într-un comunicat transmis, joi, de companie.

„Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei şi lucrările de reparaţii. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală cu o vechime de aproape 40 de ani, se asigură alimentarea întregului cartier Aviaţiei”, conform sursei citate.

De asemenea, sursa citată, precizează că, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

Totodată clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite