Cel mai gras român a slăbit 30 de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelian Jurcă, în vârstă de 46 de ani, a fost intenat la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală în urmă cu o săptămână pentru a fi ajutat să slăbească

CITIŢI ŞI: CEL MAI GRAS ROMÂN ESTE DIN BUCUREŞTI. ARE 350 DE KILOGRAME!

În urmă cu o săptămân, Stealian Jurcă, cântărea 350 de kilograme, dar de când s-a internat în spital a început să slăbească foarte repede. Bărbatul a dat jos deja 30 de kilograme, iar acum este fericit că poate să meargă singur.

"Urmez un regim strict. Acum mănânc 5-6 mese pe zi, însă sunt foarte mici. Practic, porţia mea are loc într-o farfuriuţă pentru păpuşi. Toată hrana este instant şi mi-o prepar singur. Aşa am slăbit 30 de kilograme", a povestit pentru Click, Stelian.

CITIŞI ŞI: CEL MAI GRAS ROMÂN VA FI OPERAT

Medicii îi monitorizează atent funcţiile respiratorie şi cea a inimii. Deşi era programată pentru sfârşitul lunii, intervenţia va avea loc mai devreme. "Stomacul va fi la fel de subţire ca un pix. Pacientul va mânca mai puţin, capacitatea fiind de doar 100 ml, faţă de 1.500 de ml, cât are un stomac normal", a spus Cătălin Copăescu, medic chirurg. El a adugat că astfel Stelian va arde din rezervele de grăsime pe care le-a construit în ultimii 30 de ani şi în acest fel toate organele vor fi eliberate de ţesut adipos.

Stelian va suferi o rezecţie gastrică, adică îi va fi redus stomacul. Pentru o recuperare de scurtă durată, intervenţia va fi laparoscopică, ceea ce înseamnă că bărbatul nu va fi tăiat pe abdomen, ci totul se va realiza prin incizii.

image

CITIŢI ŞI: CEL MAI GRAS ROMÂN ARE 350 DE KILOGRAME

 Stelian Jurcă a fost angajat la Primăria Sectorului 2 până în urmă cu cinci ani. După ce şi-a pierdut locul de muncă, în 2005, bucureşteanul s-a îngrăşat cu peste 170 de kilograme. Alături de el, au fost mereu soţia lui, Rodica şi fata, Niculina. „O să-I pună un inel în stomac, ca să mănânce mai puţin. El nu mânca de fel mai mult, dar consuma cu poftă“, a spus Niculina Jurcă, fata bărbatului, în vârstă de 22 de ani. Tot ce îşi doreşte acum este să-şi vadă tatăl din nou fericit. „Nu vreau decât să se facă bine. Să fie la fel ca înainte!”, a spus ea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite