Cathedral Plaza, una dintre cele mai controversate construcţii din Bucureşti, a intrat din nou în legalitate. Află totul despre caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții companiei care a ridicat imobilul au anunțat că Tribunalul Neamţ a respins, ieri, ca nefondată, cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti (ARCB) privind încetarea valabilităţii autorizaţiei de construcţie pentru “Cathedral Plaza” şi desfiinţarea lucrărilor de construcţie.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ: Scandalul Cathedral Plaza continuă. Cer o avere pentru o clădire ilegală

Nicio clădire ridicată ilegal nu a fost demolată

Cathedra Plaza, ilegală dar de neclintit

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a construit la Bucureşti cel mai mare bloc ilegal din ţară

Cea mai mare construcţie ilegală din ţară trebuie pusă la pământ. Cine o demolează?

Răsturnare de situație în cazul Cathedral Plaza în urma deciziei date de instanţa care a respins şi cererile de intervenţie în favoarea ARCB formulate de Primarul Municipiului Bucureşti, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Asociaţia “Salvaţi Bucureştiul” şi a admis cererea de intervenţie formulată de constructorul “Cathedral Plaza” în favoarea investitorului Millennium Building Development.

“Decizia Tribunalului Neamţ este un prim pas pentru clarificarea situaţiei în cazul proiectului Cathedral Plaza, o investiţie de 70 de milioane de euro în beneficiul Capitalei. Ne exprimăm speranţa că, în cele din urmă, justiţia din România va face dreptate în acest caz”, au declarat reprezentanţii Millennium Building Development.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite