Festivitatea de deschidere la Festivalului Olimpic va putea fi urmărită pe ecrane gigant în Piaţa Sfatului. Inna va încălzi atmosfera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTE este cea mai mare competiţie organizată în România după Universiada din anii 80.
FOTE este cea mai mare competiţie organizată în România după Universiada din anii 80.

Ceremonia va dura 90 de minute şi va fi transmisă în direct pe TVR. Accesul la toate competiţiile din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului Eupooean va fi liber.

Ceremonia de deschidere va fi în  17 februarie, la ora 19,30, pe Arena Liceului Sportiv din Braşov. Intrarea va fi pe bază de invitaţie.

„Pentru ca un număr cât mai mare de persoane să urmărească festivitatea de deschidere, care va dura 90 de minute, în Piaţa Sfatului vor fi amplasate mai multe ecrane de dimensiuni mari care să faciliteze urmărirea manifestărilor de la Arena Liceului Sportiv. De asemenea, TVR – partener în organizarea FOTE – va transmite în direct festivitatea de deschidere. La toate competiţiile sportive care se vor desfăşura în perioada 18-22 februarie accesul va fi gratuit“, a spus George Scripcaru, primarul Braşovului într-o conferinţă de presă.

Competiţia se desfăşoară în perioada 17-22 februarie. Întrecerile se vor desfăşura în Braşov (hochei pe gheaţă), Poiana Braşov (schi alpin, patinaj viteză pe pistă scurtă şi patinaj artistic), Predeal (snowboard şi schi fond), Râşnov (sărituri cu schiurile) şi Fundata Cheile-Grădiştei (biatlon).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite