Trei accidente de circulaţie soldate cu victime

0
0
Polițist rutier în acțiune
Polițist rutier în acțiune

Un bărbat de 22 de ani, din Brăila, în timp ce conducea bicicleta proprietate personală, pe banda 1 a Căii Călăraşilor, la intersecţia cu Şoseaua Buzăului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare către stânga şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe banda a 2-a de către o femeie de 42 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care s-a prezentat, la orele 8.25, la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale, rămânând internat.
Atât conducătoarea auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Tufeşti, în timp ce conducea atelajul hipo proprietate personală, pe DC 16, în localitatea de domiciliu, la intersecţia cu strada Primăriei, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a accidentat un copil de 10 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, împreună cu alţi copii, fără a fi supravegheaţi.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul căruţei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Un tânăr de 18 ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea autoturismul său, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu Bulevardul Independenţei, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea!", şi-a continuat deplasarea şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din Brăila, care a fost proiectat într-o altă maşină staţionată.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerilor de 23 de ani şi de 18 ani, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, primul rămânând internat.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe - Brăila

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite