Poliţiştii brăileni şi-au înteţit raziile în discoteci şi controalele în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florentin Coman
FOTO Florentin Coman

În ultimele zile, circa 200 de persoane aflate în diverse discoteci şi baruri din judeţul Brăila fost legitimate de forţele de ordine, iar peste 100 de şoferi din trafic au fost traşi pe dreapta şi controlaţi Indivizii certaţi cu legea s-au ales cu amenzi usturătoare sau cu dosare penale.

"Poliţiştii au acţionat în scopul prevenirii comiterii faptelor de violenţă, a actelor ilegale de comerţ, a furturilor de pe tarabe, din buzunare, poşete şi genţi, pentru identificarea bunurilor provenite din furturi, combaterea actelor de cerşetorie şi reducerea numărului accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Echipele de ordine au efectuat controale la 28 de societăţi comerciale cu profil discotecă şi cafe-bar, au legitimat 195 de persoane, 29 fiind controlate corporal sumar şi 13 conduse la sediul poliţiei, pentru verificări suplimentare, şi au verificat în trafic 108 autovehicule. Pe timpul raziei, 35 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, fiind constatate 86 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 33.770 de lei.

În perioada 2-20 iulie, poliţiştii au acţionat pe drumurile publice din judeţul Brăila, pe linia depistării persoanelor care conduc utilaje agricole neînmatriculate, fără să deţină permis de conducere, punând în pericol circulaţia rutieră. Poliţiştii din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier, Poliţiilor orăşeneşti Ianca, Însurăţei şi Făurei, şi secţiilor de poliţie rurală au constatat un număr de 62 de infracţiuni şi au întocmit 31 de dosare penale, conform Codului penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite