Minor arestat după ce a tâlhărit o femeie în plină stradă. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui minor pentru 30 de zile după ce acesta a smuls violent poşeta unei femei, provocând rănirea acesteia.

Pe 29 ianuarie, în timp ce se afla pe bulevardul Dorobanţilor din municipiul Brăila, la intersecţia cu strada Tineretului, un minor, L.G., a smuls din mâna unei persoane aflate în zonă o poşetă de damă, în care se aflau documente ale acesteia, suma de 410 lei si un telefon mobil, marca Huawei.

”În urma smulgerii violente a poşetei, persoana vătămată s-a dezechilibrat şi a căzut la sol, aceasta suferind leziuni ce au necesitat 2-3 zile îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Pe 15 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a minorului pentru tâlhărie. Solicitarea a fost admisă, Judecătoria Brăila dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite