Mari profitori ai iernii: drumarii câştigă 6,3 milioane de lei, iar mecanici auto şi fimele care vând cauciucuri de iarnă, milioane fără număr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obligativitatea montării anvelopelor de iarnă îi bucură pe mecanicii din atelierele de vulcanizare şi reparaţii auto. Cele trei firme de Salubritate din oraş, dar şi societatea gălăţeană Tancrad, care ar trebui să deszăpezească drumurile judeţene, câştigă 6.300.000 de lei de pe urma iernii grele.

Iarna care dă peste cap traficul auto aduce profituri uriaşe service-urilor, dar şi firmelor îndrituite să deszăpezească oraşul şi judeţul.
Dacă societăţile de salubrizare, care ar trebui să scape municipiul de nămeţi şi de gheaţă, iau 3.300.000 lei, societatea Tancrad, care a câştigat licitaţia de deszăpezire a drumurilor judeţene, ia 3.000.000 de lei, bani publici.

image

Cu mici ciozvârte de pe urma iernii se aleg şi magazinele specializate, care comercializează anvelope de iarnă la mâna a doua. Mai mult, faptul că noile reglementări legislative impun obligativitatea montării cauciucurilor de iarnă, umple buzunarele celor din service-urile auto.
„Pe noi ne obligă să ne punem cauciucuri, dar nu ne oferă nimic la schimb. Pun cauciucuri SH, deocamdată, poate nu păţesc vreo nenorocire", spune Mihai Ioan.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite