Lui Bănel Nicoliţă i s-au terminat banii pentru fotbal. Fostul internaţional a renunţat la conducerea CS Făurei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

El a declarat că este foarte dezamăgit de faptul că autorităţile nu s-au implicat în niciun fel în sprijinirea echipei. În prezent, clubul nu mai are niciun jucător legitimat, iar şansele de a mai juca în Liga a III-a (unde era pe locul 9) sunt nule.

Moş Crăciun le-a adus un dar otrăvit fotbaliştilor de la echipa de Liga aI III-a CS Făurei. Managerul şI investitorul principal al echipei, fostul internaţional Bănel Nicoliţă, a renunţat la proiect şi a reziliat contractele tuturor jucătorilor. 

Drept urmare, este puţin probabil ca formaţia din Făurei să poată continua evoluţia sa în Liga a III-a, unde promovase la sfârşitul sezonului 2017-2018 şi unde reuşise să se menţină cu brio sezonul trecut, iar în acest sezon avea o comportare onorabilă, fiind la pe locul 9 la sfârşitul turului.

Bănel Nicoliţă ne-a explicat că a lăsat echipa deoarece este foarte dezamăgit de faptul că autorităţile locale nu l-au sprijinit financiar, iar singur nu putea continua să susţină echipa deoarece banii alocaţi pentru proiect, din fonduri personale, s-au terminat.

„Sunt puţine de spus în acest moment. Îmi pare rău pentru băieţi şi pentru spectatori, dar vreau să se ştie nu mai puteam continua aşa, pe banii mei, fără niciun alt sprijin. Am dat drumul tuturor jucătorilor, pentru că era normal să le spun că eu nu mai sunt investitor la această echipă şi să le dau şansa sa-şi găsească noi contracte acum, în intersezon ”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

În acelaşi timp, Nicoliţă a mărturisit că proiectul de la Făurei stătea în calea vieţii lui personale. „Amalia, fetiţa mea cea mare, şi-a dorit mult să renunţ şi-mi tot spunea asta încă de anul trecut. E greu ca eu să fiu tot timpul la Făurei, iar familia mea în Bucureşti. Am băgat mulţi bani la CS Făurei, iar fotbalul rămâne marea mea pasiune, însă trebuie să închid acest capitol. Vreau să stau mai mult cu familia”, a mai mărturisit fostul stelist.

Autorităţile din Făurei, vizate indirect de nemulţumirile lui Bănel Nicoliţă, nu au reacţionat deocamdată la această veste a iminentei desfiinţări a CS Făurei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite