Doar 20% dintre bistriţenii care au dat „Bacalaureatul de toamnă” au obţinut note de trecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 10 candidaţi au reuşit să obţină note mai mari de 7 FOTO: Adevărul
Doar 10 candidaţi au reuşit să obţină note mai mari de 7 FOTO: Adevărul

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, doar 20% dintre cei care au susţinut examenul de Bacalaureat în sesiunea din august au reuşit să obţină note de trecere. Cei mai mulţi nu au reuşit să obţină note mai mari de 7.


Dintre cei care s-au înscris la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat doar 73% s-au şi prezentat la examene, iar dintre cei prezenţi doar 20,05% au reuşit să obţină note de trecere.

Cei mai mulţi candidaţi, 147 sau 93,63%, nu au reuşit să obţină note mai mari de 7, în timp ce doar 10 elevi au reuşit să obţină note între 7 şi 8. Notele 9 şi 10 au fost inexistente în Bistriţa-Năsăud în cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

Incidentele nu au lipsit nici la Bacalaureatul de toamnă, 6 candidaţi fiind eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă, după ce au fost prinşi cu fiţuici sau telefoane mobile.

Cei nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţie astăzi între orele 12:00 şi 16:00, urmând ca rezultatele finale să se sfişeze în data de 5 septembrie.



Vă mai recomandăm:

20% dintre candidaţi au luat examenul

 

Patru elevi au încercat să trişeze la examenul maturităţii

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite