Au pus în pericol siguranţa pe calea ferată furând piese de infrastructură. Prejudiciul uriaş pe care l-au creat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Trei bărbaţi din Bacău au fost reţinuţi după ce au furat mai multe componente ce provin de la releele de cale ferată şi şuruburi metalice de fixare. Bunurile au fost găsite la locuinţele suspecţilor de furt calificat.

Trei bărbaţi, suspectaţi de furt calificat, au fost reţinuţi de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Bacău în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în comuna Coţofăneşti.

Pe 4 martie, Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bacău, cu sprijinul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Iaşi şi luptători pentru acţiuni speciale ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza comunei Coţofăneşti.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mai multe componente ce provin de la releele distruse şi şuruburi metalice de fixare.

”Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 01 februarie – 10 februarie, trei bărbaţi, cu vârsta 21, 24 şi 33 de ani, din comuna Coţofăneşti, ar fi distrus şi sustras, componente din infrastructura căilor ferate, de pe raza de competenţă a Postului de Poliţie TF Oneşti, cu un prejudiciul estimat de Sucursala Regională de Căi Ferate Galaţi de 539.110,79 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Cei mai penibili hoţi. Au furat bunuri de 100.000 de lei şi au sfârşit prin a fi prinşi când spărgeau un garaj

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite