Cel mai modern pantofar din Arad strânge încălțăminte uzată pentru membrii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ștefan Filipaș, cel mai tânăr și modern pantofar din oraș care a inițiat programul rabla cu scopul de a ajuta oamenii săraci, s-a gândit acum să implementeze un alt program, mai inedit, de colectare a încălțămintei vechi, cu scopul de a-i dona, în semn de criză și solidaritate tuturor membrilor guvernului Boc.

Ideea i-a venit odată cu decizia guvernanților de a reduce drastic cheltuielile țării. Ștefy pantofarul consideră că în acest mod, atât doamna Udrea, cât și premierul Boc vor renunța la încălțările de sute de euro, în semn de solidaritate cu românii și vor purta cu drag pantofii uzați.

“M-am gândit să scot un program de colectare a încălțămintei vechi care va fi donată doar guvernului, care nu a făcut nimic bun de când sunt la conducere, să fie și ei solidari cu noi și să nu mai poarte încălțăminte de sute de euro”, a explicat pantofarul. Ștefy mai spune că de îndată ce va cădea guvernul, și-ar dori să poată să “le dea papucii” tuturor membrilor.

“Sper din tot sufletul să plece și să lase oamenii competenți care pot face ceva și pentru popor. De aceea am luptat în 89, pt un trai mai bun și să putem vorbi liber”,  a adăugat Ștefy pantofarul. Astfel, Udrea, Boc, Videanu, Blaga, Berceanu și toți reprezentanții actualului govern au puși deoparte mai multe perechi de pantofi uzați, pe care îi vor primi cât mai curând posibil.

“Mai am și doi copii iar acum trebuie să îi mai îngrijesc și pe bătrânii mei, căci pensia lor nu le ajunge nici pentru medicamente”, a spus pantofarul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite